در جلسه شورای پژوهشی دانشکده بررسی شد;

راه کارهای ارتقا کمی و کیفی پژوهش های علمی

جلسه شورای فرهنگی دانشکده دندانپزشکی مطابق روال هفتگی روز دوشنبه چهاردهم بهمن ماه جاری با حضور تمامی اعضا در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر محمد مسلم ایمانی مدیر پژوهشی دانشکده ,ضمن ارایه گزارشی از وضعیت مقالات و پایان نامه های دانشجویی ,پیشنهاد هایی را در راستای ارتقا سطح کمی و کیفی پژوهش های علمی دانشکده مطرح نمود.

در ادامه جلسه پروفسور علی پور متعبد رئیس دانشکده دندانپزشکی ضمن تاکید بر اهمیت پژوهش های علمی و کاربردی و اصل پژوهش محوری در مسیر حرکت به سوی دانشگاه های نسل سوم,ارتقا سطح کیفی و کمی پژوهش های علمی را ازمهترین برنامه های دانشکده دندانپزشکی در سال آتی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که طی یک برنامه میان مدت ,دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه در زمینه پژوهش های علمی در میان دانشکده های برتر کشور مطرح گردد.